Volg ons op Twitter: @firewallprotec                        

Referenties

Vivan accountants-adviseurs

De oplevering van een nieuw pand in 2010 in Emmeloord was voor Vivan accountants-adviseurs de reden om contact op te nemen met Firewall Protection.

Vivan accountants-adviseurs ondersteunt ondernemers op het gebied van financiële en fiscale zaken. Bij het bedrijf staat een persoonlijke benadering voorop. In 2010 nam Vivan een prachtig nieuw pand in Emmeloord in gebruik. Toch bleek dat er op het gebied van brandveiligheid nog het een en ander te verbeteren viel. ,,Op ‘onzichtbare’ plekken binnen het gebouw zaten open ruimtes, bijvoorbeeld boven de plafonds”, licht mede-eigenaar André Bakker van Vivan toe. ,,Firewall Protection heeft deze openingen netjes afgesloten, zodat een brand niet makkelijk kan overslaan van de ene naar de andere ruimte.”het VIVAN gebouw

André Bakker kijkt dan ook positief terug op de samenwerking met Firewall Protection: ,,Het geeft een veilig gevoel te weten dat we een brandveilig gebouw hebben. We zijn blij dat Firewall Protection ons op dit vlak met haar deskundigheid heeft geholpen.” Ook de manier waarop de mannen werken, sprak Vivan aan en is een reden waarom het bedrijf Firewall Protection kan aanraden bij ieder ander bedrijf. ,,De mannen werkten netjes en waren beleefd tegenover onze klanten en medewerkers. Onze dagelijkse werkzaamheden konden gewoon doorgaan.” 

 

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuw Land (ZONL) levert betrokken zorg aan mensen die meer of minder kwetsbaar zijn, om zo hun participatie in de samenleving in stand te houden of te vergroten. Zij heeft tientallen vestigingen in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Toen bleek dat de brandveiligheid op sommige locaties niet aan de eisen van de overheid voldeed, schakelde de zorggroep Firewall Protection in om de zaken op orde te brengen.

Het ging om Verzorgingshuis Wittesteijn en delen van Verzorgingshuis Markehof en Verpleeghuis Talma Hof. ,,Het is van groot belang dat onze bewoners zich veilig kunnen voelen in hun woonomgeving. Wij wilden er dan ook alles aan doen om onze gebouwen weer te laten voldoen aan de wettelijke eisen voor brandveiligheid”, licht Gerrit Groen, manager Techniek en Hoofd BHV bij ZONL, toe.

Firewall Protection controleerde alle brandcompartimenten en herstelde de fouten. ,,De doorvoeren, waar kabels en dergelijke lopen, bleken vaak de zwakke plekken te zijn. Of openingen in de brandmuur boven het plafond. Firewall Protection sloot alle kieren en openingen af, zodat we bij brand genoeg tijd hebben om onze bewoners in veiligheid te brengen”, aldus Groen.

De zorggroep is tevreden over het werk van Firewall Protection. ,,Ze hebben ons voorzien van advies en alles is in goed overleg gebeurd. Belangrijk, want een goede samenwerking is van belang om het gewenste resultaat te bereiken.”