Volg ons op Twitter: @firewallprotec                        

Over ons

Firewall Protection is gespecialiseerd in het creëren van een brandveilige woon- en werkomgeving. Door het toepassen van brandvertragende systemen op zowel zichtbare als onzichtbare plaatsen binnen een gebouw zorgen wij ervoor dat een brand met de bijbehorende rookontwikkeling zich veel minder snel kan verspreiden. Het maken van brandveilige doorvoeren

De ervaring leert dat de veiligheidseisen zoals beschreven in bouwbesluiten vaak niet of slecht worden nageleefd. Een slechte ontwikkeling, die desastreuse gevolgen kan hebben in geval van brand. De criteria voor het aantal minuten dat nodig is om een brandend gebouw te verlaten, verschilt per gemeente en per instelling. Een ziekenhuis of zorginstelling heeft in verhouding bijvoorbeeld veel meer tijd nodig om alle patiënten of bewoners veilig te stellen. Het is daarom van belang dat de wooneenheden worden afgesloten en de brand een andere kant op wordt geleid. 

Firewall Protection is altijd op de hoogte van de laatste regels en eisen op het gebied van brandveiligheid en geeft advies over de maatregelen die een bedrijf of instelling moet nemen om een brandveilig klimaat te bewerkstelligen. Met als doel: alle mensen de gelegenheid te geven om het gebouw, in geval van brand, veilig te kunnen verlaten.